2011. július 31., vasárnap

Ablakfólia 50x300cm Light Light Black-vvfek.Sola - Jelenlegi ára: 790 Ft

A Top-Colour Ablaksötétítő Fóliát gépkocsik és házak üvegablakaira tervezték. Hidegbenenergiatakarékos megoldás, melegben árnyékot ad; segít meggátolni az üveg mögötti szövetekkifakulását; csökkenti a zavaró tükröződést, fokozottan védi a privátszférát! A termék nem használható: a gépkocsi szélvédőjén, az első ablakokon, valamint fűtőszállal felszerelt hátsószélvédőn! Ezen kívül a termék használata nem ajánlott thermo-ablakon, mattírozott és katedrálüvegen, valamint bármilyen műanyagfelületen. Az ablaksötétítő fólia (kivéve az arany és krómszínűeket) megfelel a VESV-20 szabványnak, és használatuk a gépkocsik ablaküvegeinengedélyezett, ott, ahol a helyi törvények azt kifejezetten nem tiltják. Felhasználási útmutató: 1. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet. 2. Vágja le az üvegfelületnek megfelelő formára a fóliát, egy kicsit nagyobb méretben minden oldalon. 3. A fólia egyik sarkánál kezdve óvatosan távolítsa el a színes fólia hátlapjáról a színtelen védőfóliát. 4. Permetezzen vizet a fólia hátoldalára, és az üvegfelületre. 5. Helyezze fel a fóliát a nedves oldalával a benedvesített üvegfelületre, éspontosan pozíconálja a helyére. 6. A csomagban található műanyag lapkával fentről lefelé és középről a szélek felé haladva, óvatosan préselje ki a vizet a fólia és az üvegfelület közül. Fontos, hogy az esetleges buborékok elsimítása mindig középről a szélek felé haladvatörténjen. 7. Egy-egy makacsabb buborék eltüntetéséhez, szúrja ki a buborékot egy vékony tűvel, majd préselje ki a vizet. 8. A csomagban található vágóval távolítsa el a fólia széléről az üvegfelületen túllógó részeket. Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alol kivételek a munkaszüneti napok. A levelkre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztűl is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat.


Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-08-19 03:11
. Ablakfólia 50x300cm Light Light Black-vvfek.Sola - Jelenlegi ára: 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése