2011. november 23., szerda

Vtech Vsmile MOTION alapgép+vezeték nélküli joysti - Jelenlegi ára: 9 800 Ft


V tech VSmile V Motion
alapgép+ joystik
Használt, doboza  nélkül.  
szép állapotban van!
Vtech Vsmile Motion géphez való  kar, vagy joystik, kinek hogy tetszik: )vezeték nélküli, csak a motion géphez jó! Állítható jobb illetve bal kezességre is. 1 vagy 2 játékosra. illetve csuklópánt van hozzá. elem kell bele, azzal adom.
a gépet játék nélkül adom, kell venni hozzá játékot is, ezt találsz az aukcióim között. a gép 4 ceruza elemmel működik, de lehet hozzá adaptert is venni, illusztráció:
A V. Smile konzol tévére köthető oktató videojáték mellyel a gyerekek játékos formában tanulhatnak. Ennek a konzolnak a tovább fejlesztett változata a V. Smile Motion mely több díjat is nyert 2009-ben.
A V. Smile Motion konzolt az óvodás korú gyerekek számára fejlesztették ki. Ezért 3-7 éves korosztály részére ajánljuk. A konzolhoz különböző játékszoftverek is vásárolhatók attól függően hogy melyik mesét kedveli gyerekünk. Így a kedvenc mesefigurájával játszva tanulhat és ismerkedhet az angol nyelvvel.
A V. Smile Motion vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik melybe mozgásérzékelő van építve. A joystick jobb és bal kézben egyaránt használható. Ezért alkalmas jobb és balkezes gyermekek számára is. A konzolba mozgásérzékelő is beépítésre került mely lehetővé teszi hogy a joystick-ot vagy magát a kontrollert használjuk a játék irányítására.
A géphez külön rendelhető egy V. Link is (usb kulcshoz hasonló adattároló egység) mely számítógépre csatlakoztatható és így a Neten rögzíteni lehet a játékban elért pontszámokat.
A V. Smile Motion konzol kompatibilis a V. Smile szoftverekkel is így a korábbi játékok is használhatók.
demo:
http: //www. youtube. com/watch? v=Q_d5OPPZCDc&; feature=related
Postázni mindig a pénz beérkezése napján tudok.
Erste számlára tudsz utalni, vagy közvetlen befizetni a bankba:
11600006-00000000-21134443
vagy rózsaszín csekken lakáscímre is küldheted
Kérlek, rózsaszín csekken ne küld bankszámlára!!!!! !!!!, csak lakáscímre.
Banki adatok: 11600006-00000000-21134443


Jelenlegi ára: 9 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 11:58
. Vtech Vsmile MOTION alapgép+vezeték nélküli joysti - Jelenlegi ára: 9 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése