2011. december 24., szombat

szép Singer varrógép sűrgősen eladó asztallal - Jelenlegi ára: 4 500 Ft


Eladó egy szép állapotban lévő eredeti Singer varrógép az asztalával/állványával együtt. Örökségből maradt rám, de én nem tudom használni és jelenleg nem is nagyon tudom már tovább tárolni, lakásfelújítás miatt. Megnézettem egy kárpitos ismerősömmel és azt mondta, hogy használható állapotban van. Annyi, hogy ami az asztal alatt lévő nagy kereket hajtja, azt a szíjat kell kicserélni, mert csak össze van tűzve egy helyen, és az alsó orsót kell bele megvenni, mert azt nem találtuk meg. Tű nem tartozéka az eladó terméknek!!! A gép maga nagyon szép állapotban van. Nem kopott nem karcos, nem rozsdás! Az asztal részén (inkább elől) látható azért a használat nyoma, de nem annyira vészes élőben, mint a képeken. Még mérőegységek is vannak az asztal lapján. Igazából esztétikailag megkíméltebb állapotban van. Én valóban inkább helyhiány miatt akarom eladni SŰRGŐSEN!!!!!
Az ár alkuképes!!!
CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL LEHETSÉGES A TERMÉK SÚLYA ÉS MÉRETE MIATT!! A KÖRNYÉKEMEN MÉG ESETLEG MEGOLDHATÓ A SZÁLLÍTÁSI SEGÍTSÉG IS!!!
Remélem segítesz kiüríteni a lakásom!!!! : D: D: D
Bármi kérdésed lenne még a termékkel kapcsolatban, nyugodtan írj!!!
"
Nézz szét nálam, érdemes!! ; )
AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.
! Az általam felkínált ruházati termékek MOSVA, VASALVA NINCSENEK!!!! Sajnos a három munkahely melett ilyenre nekem nincs időm! A fotózás után külön, rendszerezve dobozba tartom a termékeket mert sajnos nincs vállfázásra lehetőségem!!! Ezt kérlek mindenképpen vedd figyelembe és ennek tudatában licitálj illetve vásárolj nálam!!!!! Amik a saját ruháim voltak, azok természetesen rendszeresen tiszítottak, de ezt akkor külön fel is tűntetem a leírásban!!!!! Sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak olyan téren, hogy a vásárlók rendszeresen nem olvassák végig a leírásokat vagy figyelmetlenek!!!!! ! Ha valami kérdésed lenne inkább KÉRDEZZ licitálás előtt!!!!! !!!!! !!!!
A figyelmetlenségekért negatív értékelést nem vagyok hajlandó elfogadni, se bármi féle reklamációt!!!!! ! TERMÉKET VISSZA NEM VÁSÁROLOK, SE PÉNZT NEM UTALOK!!!!!



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 11:09
. szép Singer varrógép sűrgősen eladó asztallal - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése