2012. január 25., szerda

Canon IP4600 tintasugaras nyomtató - Jelenlegi ára: 10 700 Ft

Eladó a képen látható, kiváló műszaki állapotban lévő, Canon Ip4600 típusú tintasugaras nyomtató. A nyomtató felülete több helyen karcos, az ajtaján nagyobb karcolás is látható, azonban egy nyomtatónál nem a külső megjelenés, hanem a működése a fontos, így nyugodtan ajánlhatom ilyen esztétikai hiba mellett is a nyomtatót.
A Canon termékválasztékát megkoronázó A4-es tintasugaras PIXMA nyomtatóval gyorsan és egyszerűen készíthet gyönyörű, tartós nyomatokat. A speciális hordozókezelési funkciók nagyobb mozgásteret biztosítanak.
Funkciók
Fotónyomat előállítás 1 pikoliteres cseppmérettel és 9600 x 2400 dpi felbontásban*
10 x 15 cm-es fotólabor minőségű nyomatok körülbelül 20 másodpercen belül*
5 színenként cserélhető tintapatron
ChromaLife100+ rendszer**
Két papírtálca
Nyomtatás DVD-re/CD-re
Easy-PhotoPrint EX szoftver
Közvetlen nyomtatás digitális fényképezőgépről
Kiváló nyomatminőség és funkciógazdagság az otthoni fotó- és dokumentumnyomatás szolgálatában.
Fényképnyomtatás
Kiemelkedő minőségű, részletgazdag nyomatok a fényképeknél alkalmazott külön festékalapú fekete tinta, az 1 pikoliteres tintacseppek és a 9600 x 2400 dpi* felbontás jóvoltából. A kiváló minőségű nyomtatóeszköz jóvoltából kb. 20 másodpercen belül elkészülnek a laborminőségű nyomatok*. A minőség és a hatékonyság hátterében az öt színenként cserélhető tintatartályos rendszer áll: ha egy tartály kifogy, egyszerűen cserélje ki.
A ChromaLife100+ rendszer** a PIXMA iP4600 készülék, az eredeti tinták és az eredeti Canon fotópapírok sorának kombinációjának köszönhető. A három összetevő egyedülálló összjátéka mutatós és időtálló fotónyomatokat eredményez.
Egyszerű használat
A praktikus funkciók sora izgalmas és hatékony folyamattá formálja a fotók és dokumentumok készítését. A Canon Easy-PhotoPrint EX szoftver segítségével egyszerűen nyomtathat naptárakat, albumokat és fényképeket. Az Auto Photo Fix funkció automatikusan kijavítja a fényképeket, például vörösszem-korrekciót végez; az automatikus kétoldalas nyomtatás egyszerű kétoldalas nyomtatási lehetőséget biztosít, így papírtakarékos módon készülnek a professzionális külsejű dokumentumok. A két papírtálcába normál és fotópapír párhuzamosan is betölthető.
Dokumentumnyomtatás
Szöveges dokumentumok fekete-fehér és színes nyomtatása. A fekete pigmenttinta éles, pontos szöveget ad ki. Az automatikus duplex egység segítségével praktikusan és hatékonyan végezhetjük egy- és kétoldalas nyomtatásainkat is.
Nyomtatás DVD-re/CD-re
A tárolt adatok kezelése egyszerű, mivel személyessé teheti az üzleti, családi célra vagy a baráti kör számára készített DVD-ket és CD-ket. Nyomtasson közvetlenül a nyomtatható felületű DVD vagy CD felületekre. A CD-LabelPrint szoftverrel egyszerre helyezhet el szöveget és képet is a korongok felületére.
Közvetlen nyomtatás
A nyomtatáshoz nincs szükség számítógépre. A PictBridge technológia gyors és kényelmes képnyomtatást jelent a kompatibilis digitális fényképezőgépekről, kamerákról és mobiltelefonokról.
Operációs rendszer
A Windows és a Mac OS X operációs rendszerekkel kompatibilis*



Jelenlegi ára: 10 700 Ft

Az aukció vége: 2012-02-08 00:44
. Canon IP4600 tintasugaras nyomtató - Jelenlegi ára: 10 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése